Cum sa adaugi firma pe ontop.ro

Pentru a putea adauga firma dvs. pe platforma noastra de Promovare si Publicitate firme din Romania tot ce trebuie sa faci este sa iti faci prima oara un cont accesand butonul Inregistrare de aici: 

inregistrare ontop.ro

Dupa ce ati dat click pe butonul de Inregistrare o sa fiti redirectionat catre pagina unde dvs. veti adauga adresa de mail si numele de utilizator dorit dupa cum aveti in exemplul de mai jos: 

cont ontop.ro

Dupa ce ati introdus adresa de mail si numele de utilizator dorit tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul Inregistreaza-te iar un Administrator va verifica contul dvs. in cel mai scurt timp dupa care il va aproba sau refuza in functie de verificare. 

Daca un Administrator aproba contul dvs. veti primi un mail prin care veti fi instiintat despre aprobarea contului si indrumare catre contul dvs. si avantajele pe care le aveti. 

Odata ce contul a fost aprobat in partea din dreapta a meniului veti observa o casuta cu contul dvs. si facilitatile puse la dispozitie de Platforma noastra de Promovare si Publicitate firme Romania. 

cont utilizator

Daca veti da click pe ” Panou de Control ” o sa observati ca veti fi redirectionat catre pagina dvs. dedicata pentru Promovare Firme, Locuri de Munca Firme, Evenimente Firme, Publicitate Firme Romania, Anuturile dvs. si multe alte avantaje in functie de tipul de abonament ales.

Cum adauga-ti firma pe platforma noastra de Publicitate si Promovare Firme Romania? Simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul ” Adauga Firma ” din partea dreapta a meniului dupa cum urmeaza: 

adauga firma ontop.ro

Dupa cum puteti observa se va deschide o pagina unde dvs. veti alege tipul de Anunt pe care doriti sa il creati pe Platforma noastra dupa cum se poate vedea si in aceasta poza. 

Odata ce ati dat click pe unul dintre anunturile mentionate veti fi redirectionat catre tipul de abonament pe care doriti sa il achizitionati, fie cel Gratuit cu functii limitate fie unul dintre cele 3 abonamente Premium puse la dispozitie.

abonamente ontop.ro

Daca dumneavoastra de exemplu doriti sa adauga-ti Firma din Romania atunci tot ce trebuie sa face-ti este sa dati click pe butonul Firme si urmati pasii din pagina dedicata adaugarii firmei dumneavoastra.

In Pagina Adauga Firme veti gasii mai multe functii unde trebuie sa introduce-ti datele despre firma, o descriere cat mai complexa ( recomandat intre 500 si 1000 de cuvinte ), adresa de mail, adresa site-ului web, categoria sau categoriile din care face parte firma, orasul, etc.

anunt ontop.roDupa cum se poate observa in poza de mai sus dupa ce ati ales abonamentul dorit veti fi redirectionat catre adaugarea firmei dumneavoastra. Odata ce ati completat toate informatiile din aceasta sectiune veti avea posibilitatea sa previzualizati sau sa trimite-ti direct Adaugarea Firmei prin butonul ” Previzualizare ” sau ” Sari peste si Publica Direct „.

previzualizareDaca nu gasesti categoria din care face parte firma dumneavoastra sau nu gasiti tipul de facilitati atunci ne puteti trimite un mail pe adresa suport[@]ontop[.]ro cu specificatiile dorite de dumneavoastra sau direct prin pagina de contact unde aveti posibilitatea sa alegeti direct tipul ticketului. 

suport ontop.ro

Pentru orice fel de informatii va stam la dispozitie NON-STOP pe adresa de contact si suport. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice fel de informatii, suport, tehnic, vanzari, etc.